2.3 C
București
sâmbătă, 4 februarie 2023
AcasăSportFotbalDavid Beckham ar dori să preia conducerea clubului Manchester United

David Beckham ar dori să preia conducerea clubului Manchester United

David Beckham este deschis la negocieri, după ce a auzit că Manchester United a fost scoasă la vânzare, potrivit unor informații.

Familia Glazer a anunțat că United este scoasă la vânzare, iar banca americană de investiții Raine Group, care a intermediat vânzarea de 4,25 miliarde de lire sterline a clubului Chelsea la începutul acestui an, a fost desemnată consilier financiar exclusiv al clubului, notează metro.co.uk.

Beckham, între timp, este în prezent coproprietar al Inter Miami și a adoptat o abordare mai activă în conducerea clubului din Major League Soccer.

Potrivit Financial Times, Beckham este acum deschis la discuții cu posibilii cumpărători pentru United, care l-ar putea include pe fostul mijlocaș în cadrul unui consorțiu.

O sursă apropiată lui Beckham a dezvăluit pentru FT că fostul căpitan al Angliei a fost abordat anterior de potențiali ofertanți pentru United, deși familia Glazer nu a indicat niciodată până acum că dorește să vândă clubul.

Beckham rămâne un suporter înfocat al lui United după ce a jucat 394 de meciuri pentru club și a câștigat 12 trofee în cariera sa de jucător pe Old Trafford.

Între timp, un bancher apropiat de proces crede că United ar putea fi vândută pentru o sumă de până la 7 miliarde de lire sterline.

Decizia Glazerilor de a vinde United este posibil să atragă un război al ofertelor, similar cu situația cu care s-a confruntat Chelsea la începutul acestui an.

Potrivit The Telegraph, miliardarul britanic Sir Jim Ratcliffe și-a reînnoit deja interesul pentru cumpărarea lui United, după ce a luat în considerare o mutare în vară.

Ratcliffe, care este, de asemenea, un fan al lui United din copilărie, deține clubul din Ligue 1 OGC Nice din 2019.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

România, rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media UE

România înregistrează rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media Uniunii Europene în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și...

România, rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media UE

România înregistrează rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media Uniunii Europene în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 346: SUA vor folosi fondurile confiscate de la un oligarh rus, pentru a ajuta Kievul

Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a anunţat primul transfer al unor fonduri ruseşti confiscate, cu scopul de a ajuta Ucraina."Anunţ astăzi că am...
Ultima oră
Pe aceeași temă