1.8 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSocialJustițieDan Diaconescu scapă de arest

Dan Diaconescu scapă de arest

Dan Diaconescu scapă de arestul la domiciliu și va fi cercetat sub control judiciar, după ce judecătorii de la Tribunalul Constanța au admis contestația acestuia. Decizia este definitivă.

Tribunalul Constanța a desființat decizia inițială luată de Judecătoria Constanța și a dispus plasarea sub control judeciar pentru 60 de zile a fostului realizator de televiziune Dan Diaconescu în dosarul în care a fost pus sub acuzare pentru act sexual cu minor și prostituție infantilă.

În perioada controlului judidicar, Dan Diaconescu este obligat să nu părăsească teritoriul României, să se prezintă în fața organului de urmărire penală și să nu ia legătura, direct sau indirect, cu martorii din dosar.

La părăsirea tribunalului, unde a stat în fața instanței aproximativ o oră, Dan Diaconescu nu a oferit declarații jurnaliștilor.

Avocatul său a afirmat că stenogramele apărute în mass-media nu sunt reale.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ciucă vrea ca liberalii să rămână în Guvern pentru a nu provoca o criză

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni că liberalii vor rămâne în Guvern, deoarece nu-şi permit să provoace o criză, în condiţiile în care,...

Ucraina a fost atacată în timpul nopții cu 23 de drone de luptă rusești și de o rachetă

Ucraina spune că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă, informează...

ONU apel ca Israel să evite să agraveze situația umanitară deja catastrofală din Gaza

Secretarul general al Națiunilor Unite(ONU), Antonio Guterres, a făcut apel la Israel să evite noi acțiuni care ar agrava situația umanitară deja catastrofală din...
Ultima oră
Pe aceeași temă