11.3 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Crima de la Caracal. Se caută probe. În mașina suspectului s-ar fi găsit un cercel

UPDATE 22.00: În mașina cu care Gheorghe Dincă a luat-o pe Alexandra de pe stradă s-ar fi găsit un cercel, au declarat persoane care participă la anchetă.

Anterior, anchetatorii au găsit în curtea casei lui Dincă un butoi metalic plin cu cenușă. Prin cernerea cenușei, au fost găsite în butoi bijuterii și oase calcinate, despre care se presupune că ar fi oase umane, precum și 21 de dinți.

Pentru a justifica această situație, Gheorghe Dincă a susținut că seara, după ora 21, a dat foc în curte unor haine ca să se protejeze de ţânţari, după care s-a culcat, iar a doua zi s-a trezit cu poliţiştii la uşă.

———————————————————————–

Oficiali din cadrul Poliţiei au declarat că se caută probe într-un lac din apropierea casei din Caracal a lui Gheorghe Dincă, despre care se presupune că a răpit-o și a ucis-o pe Alexandra.

Acțiunile de căutare din lac sunt efectuate de specialiști din cadrul ISU Olt, inclusiv de către scafandri.

Până în acest moment, nu a fost găsit corpul Alexandrei, deși casa lui Gheorghe Dincă a fost percheziționată de mai multe ori, începând de sâmbătă dimineață.

Polițiștii din Olt au intrat pentru prima oară în această locuință sâmbătă dimineață la ora 6, deși Alexandra sunase de trei ori la 112, în ziua de vineri, între orele 11 – 12. Cu alte cuvinte, polițiștii au intrat în locuința în care ar fi fost sechestrată Alexandra abia după 18 ore de la momentul în care fata a cerut ajutor.

În casa suspectului Gheorghe Dincă (66 de ani), polițiștii au găsit bijuterii și haine despre care se presupune că sunt ale Alexandrei. Gheorghe Dincă a fost reținut „sub aspectul săvârşirii în concurs a infracţiunilor de trafic de minori şi viol”.

Ancheta în acest caz este coordonată de DIICOT Craiova.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă