-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusRafila îl acuză pe Nicușor Dan că pune în pericol campania de...

Rafila îl acuză pe Nicușor Dan că pune în pericol campania de vaccinare

Care medic trebuia să îi spună lui Nicușor Dan să se vaccineze, medicul de familie sau medicul pediatru, se întreabă, ironic, doctorul Alexandru Rafila. Rafila crede că declarația primarului general este doar un exemplu de afirmație care compromite campania de vaccinare.

„Am înțeles că nu s-a vaccinat încă pentru că nu a întrebat medicul sau medicul până acum, timp de 8 luni, nu i-a spus dacă ar trebui sau nu să se vaccineze. Întrebarea mea este care medic: medicul de familie sau medicul pediatru? Cu toate că e un vaccin care se poate administra de la 12 ani … cine trebuia să îi recomande vaccinarea domnului primar?”, a spus, marți seară, Alexandru Rafila la „Marius Tucă Show” de la Aleph News.

Nicușor Dan este acuzat de „fățărnicie”, deoarece este vorba de o persoană publică și ar trebui să fie un model pentru comunitatea pe care o conduce: „discutăm de 8 luni despre vaccinare și aflăm că, de fapt, noi nu ne-am vaccinat pentru că încă nu ne-a spus medicul. Mi se pare că exact genul ăsta de exemple compromit campania de vaccinare”.

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, însă a trecut prin boală și că o va face atunci când medicul îi va spune că este bine să o facă.

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine ştiţi, am fost în izolare în luna mai. Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată, apoi m-am infectat şi eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a mai spus Nicuşor Dan.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Republica Moldova ia cu o mână de la România și dă cu cealaltă Rusiei

Republica Moldova se vede pusă din nou în situația de a lua rapid ajutorul pe care-l oferă România, dar în același timp trebuie să...

Hotelul Rex Mamaia, vândut mult sub prețul pieței

Râvnit de mulți afaceriști imobiliari, Hotelul Rex Mamaia ar putea fi vândut, cel puțin suspect, pentru doar 3 milioane de euro, mult sub prețul...

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.
Ultima oră
Pe aceeași temă