29.2 C
București
luni, 27 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusPacienții nevaccinați din Singapore își vor plăti singuri spitalizarea

Pacienții nevaccinați din Singapore își vor plăti singuri spitalizarea

Autoritățile din Singapore au decis ca acei pacienți nevaccinați, infectați cu Covid-19, să își plătească singuri spitalizarea. Ministrul Sănătății a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că hotărârea va fi valabilă din decembrie, potrivit ChannelNewsAsia.

Ministrul Sănătății din Singapore a transmis că persoanele eligibile pentru a se vaccina anti-Covid-19, dar care refuză să se imunizeze, își vor plăti tratamentul din spital. Potrivit acestuia, măsura va intra în vigoare începând cu data de 8 decembrie.

Costurile de spitalizare vor fi suportate de acei pacienți nevaccinați din Singapore

Cu toate acestea, oficialul a precizat că facturarea acestor pacienți nevaccinați din Singapore se va face în funcție de modelul actual de subvenționare. Prin urmare, costurile nu vor fi prea mari pentru a fi suportate.

„Spitalele chiar preferă să nu îi factureze deloc pe acești pacienți, însă trebuie să trimitem acest semnal important pentru a îndemna toate persoanele eligibile să se vaccineze”, a adăugat Ong Ye Kung.

Totodată, persoanele care sunt parțial vaccinate vor avea timp până pe 31 decembrie să finalizeze schema de imunizare. În cazul în care nu se vor vaccina și cu cea de-a doua doză, atunci vor suporta costurile de spitalizare.

Persoanele care sunt scutite de plata taxelor sunt copii cu vârste sub 12 ani. De asemenea, oamenii cu probleme medicale care nu se pot vaccina fac excepție de la hotărâre.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Escrocherie pe internet. S-ar da telefoane mobile gratis

O tentativă de escrocherie pe internet este din nou vizibilă în aceste zile. Aparent din partea unei companii care oferă servicii de internet, se...

Vicepreședinta Comisiei Europene vine în România pentru a discuta despre libertatea presei

Vicepreședinta Comisiei Europene, Vĕra Jourová, vine în România pentru a discuta despre libertatea presei. Vizita în România este programată în perioada 27 - 28...

Jaloanele din PNRR, lăsate iar pe ultima sută de metri. Nu au fost îndeplinite nici un sfert

Modernizarea țării prin absorboția banilor din PNRR înseamnă ca Guvernul să atingă jaloanele potrivit calendarului stabilit. Următorul termen este 30 iunie, iar până acum...
Ultima oră
Pe aceeași temă