18.9 C
București
joi, 19 mai 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusNicușor Dan, nevaccinat. Ce spune primarul în apărarea sa

Nicușor Dan, nevaccinat. Ce spune primarul în apărarea sa

Deși Capitala are o rată de vaccinare de 60%, printre cei care nu au primit încă serul anticovid se numără și primarul Bucureștiului Nicușor Dan. Dezvăluirea a ieșit la iveală zilele trecute când trebuia să se întâlnească cu premierul interimar Florin Cîțu, dar nu a fost lăsat deoarece nu avea nici vaccin și nici test.

Nicușor Dan, trecut prin boală

Primarul Capitalei Nicușor Dan s-a îmbolnăvit de Covid în luna aprilie, dar, deși au trecut mai mult de 6 luni de la primul test pozitiv, nu s-a vaccinat încă.

„Nu mi-am pus problema să obțin certificat verde, viața mea înseamnă să mă trezesc de dimineață și să stau de la 9 la 21 în primărie”, a spus emisiunea „În fața ta” de la Digi24 Nicușor Dan.

Întrebat cum le explică oamenilor de rând de ce ei au nevoie de certificat verde ca să intre în Primărie, iar el nu, Nicușor Dan a răspuns că explicația trebuie să o dea Parlamentul. Deocamdată, Primăria Capitalei nu are o evidență a procentului de angajați vaccinați, edilul a precizat că nu a cerut astfel de date. Cât despre vaccinare, Nicușor Dan a spus că o va face după ce va efectua „un număr de teste”, de care nu a avut timp până acum.  

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Soluția magistraților timișoreni: Dominic Fritz face angajări ilegale

Primarul Timișoarei este învins a doua oară în instanță de către membrii sindicatului din Primărie. A încercat, prin fel de fel de vicleșuguri, să...

Comisia va oferi 248 milioane EUR pentru țările care primesc refugiați

Comisia a decis să pună 248 milioane EUR la dispoziția unui număr de 5 state membre care au fost cele mai afectate la începutul...
00:00:44

Povestea vieții lui Volodimir Zelenski spusă într-o nouă carte de benzi desenate

Povestea de viață a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski - de la comediant la lider în timp de război - a primit forma romanului grafic(carte...
Ultima oră
Pe aceeași temă