0.1 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusDoctorul Arafat vaccinează la Palatul Copiilor din București

Doctorul Arafat vaccinează la Palatul Copiilor din București

Doctorul Arafat vaccinează la Palatul Copiilor din București, în cadrul acțiunii care a fost denumită „Maratonul vaccinării”.

Secretarul de stat Raed Arafat este medic iar înainte să fie secretar de stat a lucrat în medicina de urgență.

Duminică, Arafat a declarat că în prezent se imunizează anti – Covid peste 80000 de români pe zi, în întreaga țară, ceea ce este bine. La Palatul Copiilor din Sectorul 4 au fost imunizați peste 5400 de români.

În paralel, duminică, DSP București a anunțat că incidența pandemiei în Capitală este în ușoară scădere. Incidența anunțată în Capitală duminică, 24 octombrie 2021, este 16,38 la mia de locuitori.

Doctorul Arafat vaccinează la Palatul Copiilor

„Maratonul vaccinării” a început la București vineri și se desfășoară până luni la ora 8 dimineața. În cadrul acestei acțiuni sunt amenajate șase centre de imunizare suplimentare, pe lângă cele deja existente. Cele mai aglomerate centre sunt centrele suplimentare. Un alt centru aglomerat este cel din Piața Obor din Sectorul 2.

Persoanele care sunt imunizate anti – Covid primesc certificat digital care atestă faptul că s-au vaccinat. Pentru persoane nevaccinate, se emite acest certificat dacă prezintă un test Covid negativ.

Din ziua de luni, 25 octombrie 2021, ora 0, pe întreg teritoriul României se aplică restricții sporite împotriva pandemiei.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

CCR a decis în cazul lui Cîțu, la șefia Senatului

Curtea Constituțională a decis că Florin Cîțu a fost numit la conducerea Senatului în mod legal, după sesizarea de neconstituționalitate înaintată de fosta șefă...
00:01:04

Spania salvează 120 de migranți, pe mare, lângă Gran Canaria

Spania a realizat o nouă misiune de salvare pentru 120 de migranți, naufragiați pe mare, în oceanul Atlantic, lângă Gran Canaria. O sută douăzeci de...

3 cărți de citit care te pot ajuta să-ți organizezi casa

Traim intr-o societate de consum și multe persoane realizează, la un moment dat, că au adunat o multitudine de lucruri inutile care le aglomerează casa. O parte dintre acestea își doresc...
Ultima oră
Pe aceeași temă