31 C
București
luni, 27 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusChina a raportat o creștere a noilor cazuri de COVID

China a raportat o creștere a noilor cazuri de COVID

China a anunţat 140 de noi cazuri confirmate de COVID la 24 decembrie, în creştere de la 87 cu o zi înainte, a declarat autoritatea de sănătate a ţării, citată de Reuters.

Dintre noile infecţii, 87 au fost cu transmitere locală, potrivit unui comunicat al Comisiei Naţionale de Sănătate, comparativ cu 55 cu o zi mai devreme. Majoritatea noilor cazuri locale au fost în provincia nord-vestică Shaanxi.

China a raportat 24 de noi cazuri asimptomatice, pe care le clasifică separat de cazurile confirmate, de la 26 cu o zi mai devreme, scrie Agerpres.

Nu au existat noi decese, bilanţul total al morţilor rămânând la 4.636. China continentală avea 100.871 de cazuri confirmate până la 24 decembrie.

În România, ieri, au fost raportate de aproape șapte ori mai multe noi cazuri de COVID, în 24 de ore, în comparație cu China.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Coinzix, un crypto exchange românesc, a atras o investiție de 300.000 de dolari

Coinzix, un crypto exchange românesc, fondat în 2021, anunță o investiție de 300.000 de dolari din partea Legion Ventures, cel mai mare fond de...

Șeful DGIA, serviciul de informații și contrainformații al Armatei, este trecut în rezervă

Șeful DGIA (Direcția Generală de Informații a Apărării), generalul cu patru stele Marian Hăpău, este trecut în rezervă, prin decret al președintelui Klaus Iohannis. DGIA...

Escrocherie pe internet. S-ar da telefoane mobile gratis

O tentativă de escrocherie pe internet este din nou vizibilă în aceste zile. Aparent din partea unei companii care oferă servicii de internet, se...
Ultima oră
Pe aceeași temă