29.6 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusCertificatul verde la locul de muncă. Ce spune Alexandru Rafila

Certificatul verde la locul de muncă. Ce spune Alexandru Rafila

Certificatul verde la locul de muncă ar putea fi obligatoriu. Alexandru Rafila, noul ministrul al sănătății, nu neagă că românii vor trebui să-l prezinte la locul de muncă.

Certificatul verde la locul de muncă. ”Certificatul verde este un instrument care salvează vieţi, dar trebuie introdus într-un moment oportun”, a afirmat, miercuri, Alexandru Rafila, explicând că nu este împotriva introducerii certificatului în anumite domenii de activitate.

Rafila a făcut apel la vaccinare: ”Dacă vreţi să avem sărbători fericite, trebuie să ne protejăm vârstnicii din familie, să-i vaccinăm şi să avem sărbători liniştite”.

Rafila a explicat că România va avea o provocare consistentă să asigure recuerarea pentru pacienţii cu grave sechele post-COVID.

”Dacă vreţi să avem sărbători fericite, trebuie să ne protejăm vârstnicii din familie”, a transmis Rafila.

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Cresc enorm prețurile materialelor pentru industria automobilelor electrice

Cresc enorm prețurile materialelor esențiale pentru industria automobilelor electrice, semnalează o analiză realizată de XTB. Compania XTB, cu sediul în Polonia, are aproape 20...

Trei sferturi dintre polonezi se tem de o agresiune a Rusiei

Trei sferturi dintre polonezi se tem de o agresiune a Rusiei, similară celei comise asupra Ucrainei. Această opinie reiese dintr-un sondaj realizat de Centrul...

Prințul Charles i-a vizitat pe refugiații ucraineni de la Romexpo. VIDEO și FOTO

Prințul de Wales a vizitat, ieri, centrul pentru refugiați ucraineni de la Romexpo, alături de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române. Turul pavilionului amenajat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă