35.4 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusCe mesaj transmite pentru cei nevaccinați o mașină funerară care circulă pe...

Ce mesaj transmite pentru cei nevaccinați o mașină funerară care circulă pe străzi

O mașină funerară din SUA, afișează un mesaj total neobișnuit care au legătură cu vremurile pe care le trăim și susțin recomandările autorităților.

„Nu vă vaccinați” – este mesajul pe care o companie numită „Wilmore Funeral Home” l-a scris cu litere mari, albe, pe o dubă neagră.

Însă „Wilmore Funeral Home” nu există, de fapt. Dacă vei căuta numele, acesta te direcționează oamenii către un serviciu local de sănătate, care îi informează pe oameni că vaccinarea este cea mai sigură metodă de prevenire a infectării cu coronavirus.

O companie locală de publicitate a gândit această campanie.

Directorul companiei BooneOakley, David Oakley, a declarat pentru CNN: „Publicitatea convențională nu funcționează atât de mult pe cât ne-am dori. Am vrut o abordare dintr-o altă perspectivă, care să șocheze oamenii și care să-i pună pe gânduri”.

„Noi vrem ca oamenii să se vaccineze și cred că dacă mesajul acela șocant convinge chiar și o singură persoană să se vaccineaze, campania noastră este de succes”, a mai spus David Oakley.

SURSA – Digi24 – Daniela Chihaia.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Șoșoacă, executată de ANAF: În loc să achite, inventează dușmani – VIDEO

ANAF începe executarea silită a Dianei Șoșoacă pentru neplata mai multor obligații la bugetul de stat, a anunțat, luni, Lucian Heiuș, președintele instituției. „Doamna Şoşoacă...

Speranțele campionului mondial Cătălin Chirilă pentru Jocurile Olimpice

Sportivul român Cătălin Chirilă a declarat că medalia de aur obţinută duminică la Campionatele Mondiale de la Halifax îi dă speranţe foarte mari pentru...

Avertizări de vreme instabilă, pentru mai mult de jumătate din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, două avertizări Cod portocaliu şi Cod galben de instabilitate atmosferică, valabile până miercuri în jumătate de ţară.Potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă