26.2 C
București
vineri, 1 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusBilanț COVID, 10 februarie: Numărul noilor cazuri, în scădere față de săptămâna...

Bilanț COVID, 10 februarie: Numărul noilor cazuri, în scădere față de săptămâna precedentă

Bilanț COVID, 10 februarie: 26.466 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 139 decese, dintre care unul anterior intervalului de referinţă, a informat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 10 februarie 2022, ora 10,00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 26.466 cazuri de persoane pozitive cu SARS-CoV-2. De asemenea, au fost raportate 139 decese, dintre care unul anterior intervalului de referinţă”, precizează GCS.

În România, cel mai mare număr de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei – 40.018 – s-a înregistrat pe 1 februarie.

Se remarcă o scădere a numărului de cazuri noi de infectare cu COVID, în comparație cu cel prezentat de bilanțul GCS, de la începutul acestei săptămâni și sfârșitul precedentei.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Iohannis, întâlnire de ultimă oră la Madrid, cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan

Preşedintele Klaus Iohannis are, joi, o întâlnire bilaterală cu omologul turc, Recep Tayyip Erdogan, în marja participării la summitul NATO de la Madrid, transmit...

Biden a confundat Suedia cu Elveţia la summitul NATO

Preşedintele american Joe Biden a vorbit joi în faţa presei despre invitaţia de aderare la NATO adresată Finlandei şi Suediei, dar când a menţionat-o...

Valoarea tichetelor de masă urcă la 30 de lei

Valoarea tichetelor de masă se majorează la 30 de lei, începând cu data de 1 iulie 2022. Anunțul în acest sens este transmis, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă