25.4 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusAnunțul unui medic: După UNTOLD, vă așteptăm

Anunțul unui medic: După UNTOLD, vă așteptăm

Medicii din Cluj sunt pregătiți să ofere ajutor celor care se vor infecta după Untold. La Untold a fost permisă intrarea doar celor vaccinați și cu test negativ. Chiar vaccinați, există un risc, redus, de infectare. Vaccinul este foarte bun pentru că reduce semnificativ decesul celor infectați.

Medicul Teodora Iacob, Spitalul Clinic De Boli Infectioase Cluj: „După Untold, vă așteptăm”, potrivit clujcapitala.ro.

Astăzi, autoritățile au anunțat 97 de cauzuri de infectare în ultimele 24 de ore și o rat de infectare de 1,4 pe județ. La nivel național, au fost raporatate 2.255 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Europa va muri de frig cu ”încălzirea globală” pe piept

China a spus adio Acordului climatic. Rusia continuă să avanseze în adâncul Ucrainei. SUA trec prin cea mai gravă criză a mileniului. Uniunea Europeană se...

4 motive pentru care ar trebui să oferiți cadouri personalizate

Lumea continuă să evolueze într-un ritm frenetic și multe lucruri care erau ideale sunt acum considerate „de modă veche”, în timp ce modalități noi...

Copil mort într-un accident produs pe DN2

Un băiat în vârstă de 14 ani a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţa pe DN 2, în zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă