-4.1 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirus3 persoane au Covid-19 din cele venite din Africa de Sud

3 persoane au Covid-19 din cele venite din Africa de Sud

Ministerul Sănătății a dat un nou comunicat în care arată că în total sunt 3 persoane ce au Covid-19 după revenirea din Africa de Sud.

„Precizare:
Referitor la persoanele repatriate din Africa de Sud, precizăm faptul că în urma testelor efectuate, 3 persoane ( 2 la aeroportul din București și 1 la Baia Mare) au fost depistate ca fiind pozitive cu virusul SARS-CoV-2.
Precizăm că testele au fost efectuate la cele două aeroporturi( București și Baia Mare) la momentul aterizării, persoanele au fost introduse în locațiile de carantină, iar rezultatele au venit astăzi, 1 decembrie 2021.”, se arată într-o nouă precizare a Ministerului Sănătății.

Cele 3 persoane ce au Covid-19 la repatrierea din Africa de Sud nu prezintă simptome

Toți cei 3 infectați și reveniți din Africa de Sud nu prezintă simptome, dar vor fi monitorizați medical.
„ Niciuna dintre cele 3 persoane nu are simptome, dar toți trei pacienții sunt sub observație medicală.
Probele au fost trimise la laboratoare de specialitate pentru secvențiere și vă vom comunica rezultatele, în privința tulpinilor rezultate.”, mai adaugă Ministerul Sănătății în comunicat.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă