22.4 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Condițiile meteo vor proba capacitatea noilor manageri, consideră ministrul Transporturilor

Condițiile meteo dificile vor fi o probă pentru capacitatea noilor manageri, consideră ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Ministrul a făcut acest anunț în dimineața zilei de luni, 11 ianuarie 2021, după ce cu o zi înainte, duminică, îi convocase într-o ședință pe mai mulți directori cu atribuții în cadrul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Printre aceștia s-au numărat reprezentanți ai CNAIR, CFR Infrastructură și CFR Călători.

La acel moment, în peste jumătate din teritoriul României fusese deja anunțat codul galben, care este în vigoare și pe parcursul zilei de luni, 11 ianuarie.

„Zilele acestea vor fi pentru unii manageri o ocazie de evaluare a capacităţii lor de a gestiona provocările vremii nefavorabile. Nimeni nu poate să vină acum la mine şi să îmi spună că are probleme la contractele privind deszăpezirea, că nu sunt stocuri sau că nu sunt în stare să îşi organizeze personalul”, a anunțat, luni dimineață, ministrul Cătălin Drulă.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă