37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăCiolacu noi promisiuni: Fără vize în SUA, dublă cetățenie în Spania și...

Ciolacu noi promisiuni: Fără vize în SUA, dublă cetățenie în Spania și intrare terestru în Schengen

Până la sfârșitul anului nu vom mai avea vize pentru Statele Unite, vom avea dublă cetățenie în Spania și din punctul meu de vedere, mai mult ca sigur, vom intra terestru în Schengen, spune, sâmbătă, premierul Marcel Ciolacu.

„Urmează să plec împreună cu Pedro sanchez la Palatul Victoria să facem calendarul pe dublă cetățenie. Românii vor obține dublă cetățenie”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că acordul este în prezent la Ministerul Justiției din Spania.

Partidul Social Democrat găzduieşte, sâmbătă, la Bucureşti, reuniunea Internaţionalei Socialiste (IS), secţiunea Europa, ocazie cu care preşedintele social-democraţilor români, Marcel Ciolacu, îl primeşte pe Pedro Sanchez, preşedintele IS.

Început nou, promisiuni vechi. Guvernul Ciolacu ne amăgește chiar din prima zi cu tăierea pensiilor speciale

Cu un program scris pe 233 de pagini, noul premier Marcel Ciolacu vine în fața românilor cu aceleași vechi promisiuni de rezolvare ca în guvernele anterioare și ne promite miracole. Ne promite că va scădea inflația, deși a scăzut la nivel internațional, că va tăia pensiile speciale, deși ministrul PSD al muncii nu a reușit să miște o hârtie în 17 luni de guvernare și că vom plăti mai puțin la raft.

În timpul discursului din Parlament, Marcel Ciolacu părea că vine cu idei noi, cu un suflu nou, deși este limpede că nu poți face revoluție cu aceeași miniștri vechi din guvernele anterioare. Mai mult, în discursul său a atacat fostul guvern PNL, însă Ciolacu vrea să facă treabă cu miniștrii pe care i-a atacat și acum care sunt în Guvernul său. Nu mai departe ar fi Raluca Turcan, care se ocupa de ministerul Muncii la vremea respectivă, actualmente ministru al Culturii și care a ignorat total pensiile speciale.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă