24.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022
AcasăInternaționalCinci persoane au decedat după prăbușirea unui elicopter în Italia

Cinci persoane au decedat după prăbușirea unui elicopter în Italia

Cinci persoane au decedat în urma prăbușirii unui elicopter în Italia, a anunțat sâmbătă un guvernator regional, iar doi pasageri sunt încă dispăruți la două zile după ce aeronava a dispărut de pe ecranele radarelor, scrie Reuters.

Eugenio Giani, guvernatorul regiunii Toscana, a scris pe Facebook că elicopterul s-a prăbușit într-o zonă montană la granița dintre Toscana și regiunea Emilia Romagna. Corpurile celor cinci morți au fost găsite sâmbătă.

Elicopterul a decolat joi de la Lucca, în Toscana, și se îndrepta spre orașul Treviso, în nordul țării, când a dispărut de pe ecranele radarelor după ce a pătruns într-o zonă cu vremea rea, conform jurnalul.ro.

Cinci persoane au decedat într-un accident de elicopter în Italia după ce au participat la un târg tehnologic pentru hârtie

La bordul elicopterului se aflau șapte persoane, printre care patru oameni de afaceri turci care lucrau pentru Eczacibasi Consumer Products, o filială a grupului industrial turc Eczacibasi. Aceștia participaseră la un târg de tehnologii pentru hârtie în Italia, a precizat compania într-un comunicat.

Potrivit agenției de presă de stat libaneze NNA, ceilalți doi pasageri erau libanezi.

Doi morți într-un elicopter militar israelian prăbușit în mare

Doi piloți au fost găsiți morți într-un elicopter militar, care s-a prăbușit în largul coastei din nordul Israelului. Cei doi efectuau un zbor de antrenament luni seara.

Doi piloți morți într-un elicopter israelian prăbușit

Un al treilea membru al echipajului, un observator aerian, a fost rănit moderat și evacuat la un spital, a spus armata. Comandantul forțelor aeriene a deschis o anchetă cu privire la accident. Acesta a precizat că a ordonat întreruperea temporară a zborurilor de antrenament, precum și utilizarea elicopterului maritim Panther.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:02:46

VIDEO: Momentul în care Putin proclamă anexarea Ucrainei și acuză Occidentul de satanism

Un Vladimir Putin sfidător a proclamat vineri anexarea de către Rusia a unei porțiuni din Ucraina într-o ceremonie plină de fast la Kremlin, promițând...

Oana Zăvoranu are probleme. Bruneta a fost executată silit din cauza unor datorii

Momente grele pentru Oana Zăvoranu. Bruneta a fost executată silit din cauza unor mari datorii, iar clinica sa de înfrumusețare pe care o deține,...
00:01:52

VIDEO: Bolsonaro duce o luptă electorală dură după patru ani grei în Brazilia

După ce a gestionat greșit pandemia COVID-19 și nu a reușit să ridice standardele de viață pentru mulți brazilieni, președintele brazilian de extremă dreapta,...
Ultima oră
Pe aceeași temă