11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Ceremonia de Sfântul Andrei a respectat toate regulile sanitare. MAI mulțumește organizatorilor

Ceremonia religioasă desfășurată, luni, la peștera Sfântului Andrei a respectat toate regulile sanitare, iar Ministerul Afacerilor Interne mulțumește organizatorilor și tuturor participanților.

„Faptul că nu au fost înregistrate incidente dovedeşte, încă o dată, că cetăţenii au înţeles necesitatea respectării restricţiilor ce se impun în actualul context epidemiologic, dar şi că structurile ministerului au fost la datorie, alături de români şi pentru români”, precizează un comunicat de presă transmis, luni, de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Pentru buna desfășurare a ceremoniei religioase, angajații MAI au colaborat cu reprezentanți ai Mănăstirii „Peştera Sf. Apostol Andrei” și ai DSP Constanţa.

„Recomandăm în continuare cetăţenilor să respecte măsurile dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic pentru ca, împreună, responsabili şi solidari, să trecem peste această perioadă dificilă”, precizează comunicatul transmis de MAI.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă