2.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăCe i-a răspuns Cioloș lui George Simion pe Facebook la ironiile de...

Ce i-a răspuns Cioloș lui George Simion pe Facebook la ironiile de luni seara

Dacian Cioloș, premierul desemnat, i-a răspuns lui George Simion, care îi comentase o postare și l-a întrebat cine crede că o să-l voteze.
„Toți cei care nu sunt iresponsabili” a fost răspunsul lui Cioloș pentru copreședintele AUR.

„George Simion, Toți cei care nu sunt iresponsabili”, este răspunsul lui Dacian Cioloș dat copreședintelui AUR George Simion.

Copreședintele AUR George Simion a comentat pe Facebook anunțul liderului USR, Dacian Cioloș privind acceptarea poziției de premier desemnat pentru a forma un nou Guvern. Dar cine crezi că te votează?, a scris Simion pe rețeaua de socializare.

Luni seara, Dacian Cioloș a anunțat că USR își asumă responsabilitatea guvernării și că va porni negocierile cu celelalte partide. Declarația a apărut la puțin timp după ce președintele României, Klaus Iohannis, l-a nominalizat pe liderul USR să formeze un nou Guvern.

„Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice… Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR.”, a transmis Cioloș, pe Facebook.

O ședință a Biroului Național USR pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern a avut loc luni seara.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. S-a ocupat de partea de comunicare a instituției Avocatului Poporului, în calitate de consilier al Avocatului Poporului, în perioada februarie 2015- iulie 2019. Este absolvent și licențiat al trei facultăți: Facultatea de Fizică, Facultatea de Automatizări, Facultatea de Drept, ultima fiind terminată în iulie 2021. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă