9.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021

Caz șocant la Râmnicu Vâlcea. A fost omorât cu o bâtă

O lovitură cu o bâtă i-a fost fatală unui bărbat din Râmnicu Vâlcea. 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 22 iulie 2021, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte, faptă prev. de art.195 C.p.

În prealabil, față de același inculpat, după identificarea sa, în data de 21.07.2021, s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în seara zilei de 19.07.2021, în jurul orelor 21:00, pe raza municipiului Râmnicu-Vâlcea, între inculpat și victimă a avut loc un conflict spontan context în care inculpatul, folosind o bâtă din lemn, a aplicat victimei o lovitură în cap, respectiv în zona temporo-parieto-occipitală dreapta. Urmare acestei lovituri, victima a suferit leziuni traumatice severe la nivelul capului, pe fondul cărora aceasta a decedat, în dimineața zilei de 21.07.2021, în timp ce se afla internată la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea-Secția A.T.I.

Investigaţiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale și Poliției Municipiului Râmnicu-Vâlcea.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Ultima oră
Pe aceeași temă