33.5 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăInternaționalCaz șocant în Italia: Un român aflat în arest la domiciu și-a...

Caz șocant în Italia: Un român aflat în arest la domiciu și-a aruncat casa în aer. Voia să se sinucidă

O explozie puternică într-un apartament din Sant’Agnello, Italia, a lăsat în stare critică un român de 54 de ani. Potrivit anchetatorilor, explozia a fost provocată intenționat de român, aflat în arest la domiciliu, în tentativa de a se sinucide.

La finalul săptămânii trecute, o detonație violentă a zguduit centrul orașului Sant’Agnello, la granița cu Piano di Sorrento, relatează Positano News. O butelie de gaz explodase într-un apartament, declanșând un incendiu care a forțat evacuarea întregii clădiri.

Bărbatul a deschis intenționat conducta de gaz, care s-a răspândit în toate camerele, înainte de a se aprinde de la o scânteie sau o sursă de căldură.

Românul a fost salvat, dar a suferit răni foarte grave.

Inițial transportat la spitalul din Sorrento, acesta a fost ulterior transferat la centrul de arși din Napoli pentru tratament specializat. Explozia a cauzat pagube semnificative atât în apartament, cât și în structura clădirii.

Conform reconstituirilor inițiale, bărbatul român a planificat cu grijă actul suicidal, deschizând conducta de gaz pentru a provoca explozia.

Incidentul a șocat comunitatea locală, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele acestui eveniment.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă