15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiBuzău: O maşină a fost luată de viitură

Buzău: O maşină a fost luată de viitură

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, în urma ploii torenţiale, din cauza cantităţii mari de apă înregistrată într-un timp relativ scurt, mai multe gospodării au fost inundate. Inundaţii au fost semnalate în municipiul Buzău, pe mai multe străzi.

De asemenea, apa a inundate subsolul unui bloc şi o grădiniţă din municipiu. 

Probleme au fost raportate şi în comuna Tisău unde apa a intrat în zece gospodării. Tot în comuna Tisău, o maşină a fost luată de ape pe pârâul Nişcov.

Proprietarul autoturismului ar fi observant că pârâul se umflă, ar fi mers să mute maşina şi să o ducă într-un loc sigur, însă atunci apa a venit şi mai mare, motorul s-a oprit. Şoferul s-a salvat în ultimul moment, în timp ce maşina a fost luată de ape.

De asemenea, în urma furtunii care s-a abătut asupra judeţului Buzău, aproximativ 7.500 de abonaţi din 12 comune sunt nealimentaţi cu energie electrică.

Afectate sunt localităţile Berca, Unguriu, Pârscov, Cozieni, Bozioru, Colţi, Odăile, Brăeşti, Tisău, Verneşti, Măgura şi Vipereşti.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă