10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBotoşani: Femeie căutată de poliţişti, după ce a mers să-şi viziteze mama...

Botoşani: Femeie căutată de poliţişti, după ce a mers să-şi viziteze mama și nu s-a mai întors

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Botoşani, un bărbat i-a anunţat, vineri, pe poliţişti despre faptul că soţia sa a dispărut de la domiciliu.
 
Mihaela Irina Ungureanu, domiciliată în satul Tocileni, comuna Stăuceni, judeţul Botoşani, a plecat în 26 iulie în comuna suceaveană Scheia pentru a-şi vizita mama. În 30 iulie, ea a părăsit locuinţa mamei sale, dar nu a mai ajuns acasă. 
 
Mihaela Irina Ungureanu este născută în 10 august 1986. Ea are o înălţime de 190 de centimetri, 85 de kilograme, părul blond, ochi căprui. Ca semne particulare, femeia are o cicatrice pe tibia strângă. 
 
La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o rochie roşie cu imprimeu floral negru, cu umerii goi, lungă până la genunchi şi purta încălţăminte de culoare deschisă.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă