20.3 C
Bucharest
Wednesday, 27 September 2023
HomeFilm"Blacklist": Serialul care a debutat în 2013 a anunțat data ultimului episod

“Blacklist”: Serialul care a debutat în 2013 a anunțat data ultimului episod

“Blacklist” este un thriller polițist plin de acțiune care a devenit un pilon al NBC încă de la debutul său în 2013. Cu zece sezoane captivante și peste 200 de episoade, fanii serialului au primit vestea mai mult sau mai puțin așteptată. Sezonul 10 este ultimul sezon al serialului “record”, iar opera se poate viziona și pe Netflix.

Raymond “Red” Reddington (James Spader), unul dintre cei mai căutați 10 fugari de către FBI, ne-a condus în călătoria vieții sale de-a lungul ultimului deceniu, scrie nbc.com.

Dar toate lucrurile bune au un sfârșit, iar rolul de informator al lui Red a ieșit la iveală. Acesta a fost pus pe fugă de un șir de infractori pe care i-a dat pe mâna FBI-ului care caută să se răzbune.

Distribuția sezonului 10, cu Spader, Diego Klattenhoff, Hisham Tawfiq, Harry Lennix și noua venită în sezonul 10, Anya Banerjee, îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în timp ce trecutul lui Reddington îl ajunge din urmă.

Red a reușit să iasă din aproape orice încurcătură haotică, iar fanii abia așteaptă să vadă cum își croiește drum din cel mai recent labirint.

Data oficială pentru finalul serialului “Blacklist”

Sezonul 10 al serialului se va încheia cu un episod de două ore joi, 13 iulie, la NBC și va fi difuzat ulterior pe Peacock, iar apoi pe Netflix.

Timp de ani de zile, Red a lucrat cu Grupul operativ al FBI pentru a urmări și a aresta infama “listă neagră” a infractorilor nefastului Red.

Aceste investigații au dus la sute de arestări reușite, dar operațiunea lor a fost compromisă după evenimentele din sezonul 9 al serialului, când fostul avocat al lui Red i-a dezvăluit rolul său de informator lui Wujing (Chin Han), unul dintre primii “Blacklisteri” pe care Red i-a trimis după gratii.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Prefectul de Vaslui a semnat ordinul de suspendare din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean a lui Dumitru Buzatu

Prefectul judeţului Vaslui, Daniel Onofrei, a semnat, marţi, ordinul de suspendare din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui a lui Dumitru Buzatu, arestat...

Peste 28000 de refugiați au ajuns în Armenia din Nagorno-Karabah

Peste 28000 de refugiaţi au sosit până acum în Armenia din Nagorno-Karabah, un teritoriu separatist populat în principal de armeni şi unde Azerbaidjanul a...

S-a discutat în coaliție, dar a fost respinsă

Ministrul Marcel Boloș a anunțat luni seară, după asumarea răspunderii Guvernului pe noul plan de măsuri fiscal-bugetare, că naționalizarea pensiilor din Pilonul 2...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies