-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiBenone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare – VIDEO

Benone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare – VIDEO

Benone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare, în această după-amiază, la Arad. Interpretul de muzică populară a murit joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani.

Benone Sinulescu a fost înmormântat la Arad, unde a trăit în ultimii ani, potrivit ziare.com. Sicriul lui Benone Sinulescu fost depus de vineri la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, iar sute de persoane i-au adus un ultim omagiu, chiar dacă intrarea în foaier s-a făcut exclusiv pe baza certificatului verde COVID.

Din motive legate de respectarea măsurilor sanitare, slujba religioasă avut loc în aer liber, pe platoul din Piaţa Avram Iancu. Acolo s-au adunat alte sute de oameni – artişti, oficiali, persoane care l-au îndrăgit pe artist.

În aplauzele celor prezenţi, sicriul a fost ridicat pentru a fi dus la Cimitirul Eternitatea, unde, de asemenea, era aşteptat de o mulţime de persoane. Acestea au aplaudat şi ele minute în şir la sosirea cortegiului funerar.

La ceremonialul de înhumare, militarii au trase focuri de armă de către garda de onoare.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.

Hotelul Rex Mamaia, vândut mult sub prețul pieței

Râvnit de mulți afaceriști imobiliari, Hotelul Rex Mamaia ar putea fi vândut, cel puțin suspect, pentru doar 3 milioane de euro, mult sub prețul...

Căzile freestanding – Cum le montăm și amenajăm baia?

Cu siguranță s-a întâmplat ca atunci când pleci în concediu mare să îți fie bucuria să vezi că baia camerei tale are o cadă freestanding. În acel...
Ultima oră
Pe aceeași temă