35.4 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăȘtirile zileiBenone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare – VIDEO

Benone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare – VIDEO

Benone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare, în această după-amiază, la Arad. Interpretul de muzică populară a murit joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani.

Benone Sinulescu a fost înmormântat la Arad, unde a trăit în ultimii ani, potrivit ziare.com. Sicriul lui Benone Sinulescu fost depus de vineri la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, iar sute de persoane i-au adus un ultim omagiu, chiar dacă intrarea în foaier s-a făcut exclusiv pe baza certificatului verde COVID.

Din motive legate de respectarea măsurilor sanitare, slujba religioasă avut loc în aer liber, pe platoul din Piaţa Avram Iancu. Acolo s-au adunat alte sute de oameni – artişti, oficiali, persoane care l-au îndrăgit pe artist.

În aplauzele celor prezenţi, sicriul a fost ridicat pentru a fi dus la Cimitirul Eternitatea, unde, de asemenea, era aşteptat de o mulţime de persoane. Acestea au aplaudat şi ele minute în şir la sosirea cortegiului funerar.

La ceremonialul de înhumare, militarii au trase focuri de armă de către garda de onoare.

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Șoșoacă, executată de ANAF: În loc să achite, inventează dușmani – VIDEO

ANAF începe executarea silită a Dianei Șoșoacă pentru neplata mai multor obligații la bugetul de stat, a anunțat, luni, Lucian Heiuș, președintele instituției. „Doamna Şoşoacă...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 166: țara vecină acuză Kremlinul de peste 27.000 de crime de război

UPDATE, ora 14:52: Peste 1.600 de copii din familiile refugiate din Ucraina sunt integrați în sistemul educațional din Republica Moldova, potrivit Ministerului Educației și...

Cât de deschise sunt firmele din România la trendul global cage-free?

Tot mai mulți consumatori și tot mai multe firme refuză să consume, respectiv să folosească ori să vândă ouă marcate cu cifra 3 și...
Ultima oră
Pe aceeași temă