15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBărbat urmărit internaţional după ce a dat mai multe spargeri în Italia,...

Bărbat urmărit internaţional după ce a dat mai multe spargeri în Italia, prins în Timiş

Potrivit unui comunicat de presă de joi al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale, Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române şi Secţiei 3 Rurale Sînandrei, au depistat în localitatea Dudeştii Noi un bărbat de 45 de ani, urmărit internaţional.
 
”Pe numele acestuia, autorităţile din Italia au emis un mandat european de arestare preventivă, pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii, acesta  sustragându-se cercetărilor”, a transmis Poliţia.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş, urmând să fie începute procedurile în vederea predării către autorităţile din Italia.

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă