9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăAUR, împotriva celor care cer voturi contra favoruri

AUR, împotriva celor care cer voturi contra favoruri

AUR solicită parlamentarilor PSD și USR să-i înregistreze pe cei care cer, în schimbul unor favoruri, sprijin pentru un guvern minoritar PNL-UDMR.

Copreședintele formațiunii politice, George Simion, crede că astfel de fapte, sunt de natură penală. Astfel,el își dorește ca înregistrările să ajungă la Parchet.
Liderul AUR speră că cei care vor încerca să-i corupă pe parlamentari cu funcții și bani pentru a vota un guvern minoritar PNL-UDMR, să fie pedepsiți.

AUR consideră că voturi contra favoruri sunt fapte penale

„Parlamentarii AUR sunt incoruptibili și au demonstrat asta, așa că eforturile liberalilor se îndreaptă acum către celelalte partide, PSD și USR. Faptul că ei nu se potolesc, ci continuă cu asemenea practici, arată o veritabilă mentalitate infracțională. Dezavuăm categoric astfel de practici, nedemne de Parlamentul României, și îi asigurăm pe toți românii că vom lupta până la capăt pentru schimbarea acestui sistem corupt și putred”, a declarat George Simion, copreședintele AUR, despre cum vrea să combată favorurile contra voturi.

Reprezentanții alianței au declarat că au înregistrat parlamentari ai puterii care le promiteau funcții sau favoruri contra voturi în teritoriu pentru a nu vota moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Cîțu.

Cele mai citite

Certificatul verde este obligatoriu în biserică, în Grecia

Certificatul verde este obligatoriu pentru cei doresc să meargă la biserici, în Grecia. Autoritățile de la Atena au introdus nou restricții pentru a preveni...

Aproape 47.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

Aproape 47.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore, dintre care doar 10.642 cu prima doză, a anunțat Comitetul Național de Coordonare...

Fostul principe Nicolae a fost ofertat de PNL și PSD

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a dezvăluit că a fost ofertat de PNL și PSD pentru a intra în politică, însă el a...
Ultima oră
Pe aceeași temă