23 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomePoliticăAUR, împotriva celor care cer voturi contra favoruri

AUR, împotriva celor care cer voturi contra favoruri

AUR solicită parlamentarilor PSD și USR să-i înregistreze pe cei care cer, în schimbul unor favoruri, sprijin pentru un guvern minoritar PNL-UDMR.

Copreședintele formațiunii politice, George Simion, crede că astfel de fapte, sunt de natură penală. Astfel,el își dorește ca înregistrările să ajungă la Parchet.
Liderul AUR speră că cei care vor încerca să-i corupă pe parlamentari cu funcții și bani pentru a vota un guvern minoritar PNL-UDMR, să fie pedepsiți.

AUR consideră că voturi contra favoruri sunt fapte penale

„Parlamentarii AUR sunt incoruptibili și au demonstrat asta, așa că eforturile liberalilor se îndreaptă acum către celelalte partide, PSD și USR. Faptul că ei nu se potolesc, ci continuă cu asemenea practici, arată o veritabilă mentalitate infracțională. Dezavuăm categoric astfel de practici, nedemne de Parlamentul României, și îi asigurăm pe toți românii că vom lupta până la capăt pentru schimbarea acestui sistem corupt și putred”, a declarat George Simion, copreședintele AUR, despre cum vrea să combată favorurile contra voturi.

Reprezentanții alianței au declarat că au înregistrat parlamentari ai puterii care le promiteau funcții sau favoruri contra voturi în teritoriu pentru a nu vota moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Cîțu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Apple ar oferi 2 miliarde de dolari pentru drepturile de difuzare din Formula 1

Apple plănuiește un alt potențial acord sportiv pentru Apple TV+, susținând că se gândește să ofere 2 miliarde de dolari pe an pentru drepturile...

Deputatul Alfred Simonis vrea să candideze pentru Primăria Timișoarei

Deputatul Alfred Simonis a fost reales în funcția de președinte al filialei PSD Timiș și a anunțat că va candida, în interiorul PSD, pentru...

Un bărbat și-a dat foc în Centrul Vechi din Capitală – Polițiștii au reușit să-l salveze în ultima clipă

Au fost momente dramatice în Centrul Vechi al Capitalei după ce un bărbat și-a dat foc. Polițiștii aflați în apropiere au reușit să...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies