0.1 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăMusicAtomic TV, nostalgia anilor 2000 se va întoarce

Atomic TV, nostalgia anilor 2000 se va întoarce

Legendarul canal, ATOMIC TV, primul post muzical din România se va reîntoarce. CNA a acordat licență audiovizuală pentru un post muzical ce va avea denumirea Atomic.

Nicolae Şerbu este în spatele proiectului. Omul de afaceri a venit în faţa forului audiovizual, unde şi-a explicat întenţiile cu privire la noul Atomic TV.

Viitoarea staţie TV va fi SD şi HD, sub denumirea ATOMIC. Investiţia anunţată este de un sfert de milion de euro, cei mai mulţi bani fiind investiţi în programe, iar restul în echipamente. 

Şerbu a declarat la CNA că în momentul de faţă are un acord de principiu cu operatorul de cablu INES pentru preluarea noului post. Tot el a mai spus că:

„Restul cabliştilor ne-au asigurat că dacă vom avea programe competitive vom fi difuzaţi cu siguranţă”, a spus Nicolae Şerbu. 

Contactat de Paginademedia.ro, Şerbu a spus:

„Lucrez la dosarul pentru autorizarea studiourilor, pe care urmează să-l depun la CNA. Ne dorim să intrăm pe TV cât mai repede. Înainte de TV vom începe emisia online, unde vom fi şi 4K”, a declarat acesta.

Canalul TV va avea muzică românească 80%.

În dialogul cu oamenii din CNA, Şerbu a dat câteva detalii şi cu privire la conţinutul postului pe care urmează să-l lanseze. Acesta a spus, printre altele, că:

„Intenţia de lansare a postului Atomic vine pe fondul lucrurilor care întâmplă în industria muzicală de la noi. Am considerat că este momentul să intervenim pentru a sprijini artiştii din România. Acesta este scopul principal.

Avem colaborări cu majoritatea şcolilor de muzică din ţară. Dorim să participăm la descoperiea noilor talente muzicale, transmite Nicolae Șerbu.

Nicolae Şerbu: „Atomic a fost fondat de o companie din SUA, în 1999. Societatea respectivă a intrat în faliment, în 2003. Marca a fost scoasă la licitaţie, iar eu care aveam intenţia să fac un canal am participat la licitaţie şi am adjudecat-o. La bază stând neînţelegeri între partenerii care gestionam Atomic am decis să întrerupem o perioadă emisia”, după cum a spus acesta, transmite Pagina de Media.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

JANTA.RO oferă gama de jante DOTZ, care se disting prin designul avangardist și vopsirea rezistentă iarna

Descoperirea gamei de jante din aliaj DOTZ este echivalentă cu a descoperi toate laturile pe care le ascunde personalitatea propriului automobil. Astfel, DOTZ a...

Un elev și-a înjunghiat doi colegi de la Liceul Tehnologic Rădăuți într-o cafenea

Un elev în vârstă de 18 ani, de la Liceul Tehnologic din Rădăuți, județul Suceava, este audiat, miercuri seara, după ce, în urma unui...

Bilanț Covid, 26 ianuarie. E dezastru! Avem peste 34.000 de cazuri noi de îmbolnăvire

Coronavirus, 26 ianuarie. Cel mai negru bilanț de la începutul pandemiei!Ziua și recordul! Bilanțul de azi este unul mai mult decât îngrijorător, căci numărulde...
Ultima oră
Pe aceeași temă