28.5 C
București
vineri, 2 iunie 2023
AcasăLifestyle"Astăzi s-a întâmplat ceva uimitor!" O vedetă internațională dezvăluie că a adoptat...

„Astăzi s-a întâmplat ceva uimitor!” O vedetă internațională dezvăluie că a adoptat un câine din România

Jo O’Meara a dezvăluit cine este noul membru al familiei sale – un câine adoptat din România, pe nume Sisi.

Vedeta din S Club 7, în vârstă de 43 de ani, și-a încântat urmăritorii săptămâna trecută când a anunțat că a adoptat cățelul, notează DailyMail.

Postând pe Instagram, Jo a explicat cum i s-a spus despre „o cățelușă care avea nevoie de o nouă familie” și care venea de pe străzile din România.

De îndată ce a văzut poza ei, aceasta nu a mai stat pe gânduri! Și, după ce a călătorit trei zile prin Europa, Jo a fost extaziată să își cunoască noul câine.

Născută în 2016, Sisi este o pechineză în vârstă de 7 ani.

Iar într-un clip drăguț distribuit pe rețelele sale de socializare, Jo a vorbi despre momentul în care a întâlnit-o pe Sisi, în timp ce o îmbrățișează și o sărută.

Deși cățelușa era vizibil emoționată și tremura, Jo a liniștit-o pe Sisi oferindu-i multă afecțiune și a înfășurat-o în haina ei.

În descrierea videoclipului, ea a scris: „Deci, astăzi s-a întâmplat ceva uimitor! Minunata @victoriapearcewriter ne-a povestit mie și lui @cindylazarus despre o cățelușă care avea nevoie de o altă familie. Ea a gasită pe stradă, în România și apoi a fost salvată de o doamnă minunată, dar din păcate lucrurile s-au schimbat și trebuia să i se găsească o nouă familie.”

A fost nevoie de trei zile de călătorie prin Europa pentru a ajunge în acest punct.

„În clipa în care am văzut poza, știam deja că va fi a mea! Este cea mai dulce fată. Iar Wilson și Wilma s-au adaptat deja la ea! Munca pe care o fac cei de la @thek9angels este pur și simplu incredibilă. Sunt cu adevărat onorată să fac parte din ceva atât de minunat!”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Prof. dr. Sorin Ilieșiu: Proclamația pentru reunirea Republicii Moldova cu România

1. În numele poporului român din cele două state românești, se proclamă reunirea Rep.Moldova cu Patria-Mamă România. Parlamentele celor două state românești vor adopta o...

Ovidiu Hațegan revine pe teren după operația la inimă! La ce meci a fost delegat arbitrul român

După mai bine de un an de zile, Ovidiu Hațegan va conduce din nou la centru un meci oficial. Arbitrul în vârstă de 42...

Raport FAO: Preţurile la alimente au coborât în luna mai la minimul ultimilor doi ani

Indicele global al preţurilor produselor alimentare a scăzut în luna mai la cel mai redus nivel din ultimii doi ani, graţie unor diminuări semnificative...
Ultima oră
Pe aceeași temă