16.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Arad: Poliţiştii i-au indentificat pe cei care ar fi răpit o femeie de pe stradă

 Anchetatorii au ajuns la suspecţi după ce au observat în trafic dubiţa, însă ei nu cunosc identitatea presupusei victime, pentru că nimeni nu i-a sesizat dispariţia. Suspecţii au fost duşi la audieri.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad au anunţat că au identificat în trafic, în localitatea arădeană Şagu, autoturismul care ar fi fost implicat în presupusa răpire de pe stradă a unei femei, anunţată luni la 112, de mai mulţi martori.

„Miercuri dimineaţă, poliţiştii comunei Vinga au depistat şi oprit în trafic, pe raza localităţii Şagu, autovehiculul utilizat pentru comiterea faptei de lipsire de libertate produsă în urmă cu două zile pe raza municipiului Arad. A fost identificat atât conducătorul auto, cât şi celelalte persoane participante la săvârşirea activităţii infracţionale. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

Mai mulţi suspecţi sunt audiaţi, anchetatorii încercând să afle de la aceştia inclusiv identitatea femeii care ar fi fost luată cu forţa de pe stradă, în condiţiile în care nimeni nu a sesizat dispariţia ei.

Luni după-amiază, mai mulţi arădeni au sunat la 112 pentru a anunţa că o femeie a fost răpită în centrul oraşului Arad, pe Calea Iuliu Maniu.

Conform relatărilor martorilor, femeia fost luată cu forţa de câteva persoane, femei şi bărbaţi, care au băgat-o într-o dubiţă ce a demarat în mare viteză. Femeia ar fi încercat să opună rezistenţă şi a strigat după ajutor.

Oamenii le-au oferit poliţiştilor informaţii despre cum arată presupuşii răpitori şi autoutilitara, iar în tot judeţul au fost instituite filtre.

Ultima oră
Pe aceeași temă