15.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Arad: Doi suspecţi au fost identificaţi în cazul bărbatului împuşcat pe stradă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat că, în urma cercetărilor făcute în cazul bărbatului împuşcat, au fost identificaţi doi suspecţi, care sunt căutaţi.

„Este vorba de doi bărbăţi din Arad, de 33 şi 34 de ani. La aceasta oră, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, acţionează în vederea depistării celor în cauză şi luării măsurilor legale”, a declarat sursa citată.

Poliţiştii au organizat filtre în tot judeţul în încercarea de a-i prinde pe suspecţi, în timp ce victima este păzită în spital de doi jandarmi.

Luni dimineaţă, un bărbat de 39 de ani din Arad, cunoscut în lumea interlopă locală, a fost împuşcat, la intersecţia străzilor Vadului şi Podului, din cartierul arădean Confecţii. Martorii au afirmat că au auzit două focuri de armă şi au sunat la 112.

Surse din rândul anchetatorilor declarau pentru News.ro că s-a tras cu un pistol de calibru 9 milimetri, iar victima a fost rănită în coapsa stângă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean conştient şi cooperant, el fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Apropiaţi ai interlopului, care se aflau la spital luni, au declarat că atacatorii ştiau că victima avea o sumă mare de bani asupra sa. Ar fi vorba de aproximativ 100.000 de euro, bani care ar fi fost furaţi.

Victima i-ar fi recunoscut pe atacatori, oferind informaţii poliţiştilor.

Cercetările au loc pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, uz şi deţinere de armă letală fără drept.

Ultima oră
Pe aceeași temă