-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiAproximativ două milioane de români au trecut frontiera de est a țării...

Aproximativ două milioane de români au trecut frontiera de est a țării în perioada verii

Traifc intens la granița de est a României. Aproximativ două milioane de români au trecut frontiera în perioada verii.

Traifc intens la granița de est a României. Aproximativ două milioane de români au trecut frontiera în perioada verii.

Aproximativ 1,7 milioane de persoane şi peste 500.000 de autovehicule au trecut frontiera de est a României în această vară. Poliţia de Frontieră a luat măsuri pentru fluidizarea traficului de călători.

Potrivit statisticilor, în perioada 01 iunie – 21 august, au trecut frontiera de est aproximativ 1,7 milioane persoane, din care circa un milion de cetăţeni UE şi 650.000 de cetăţeni non UE şi peste 510.000 mijloace de transport. Cele mai folosite puncte de frontieră au fost Albiţa şi Galaţi Rutier.

Creşterea traficului are legătură cu sezonul estival, iar cele mai mari aglomeraţii apar la finalul lunii august, conform Mediafax.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Republica Moldova ia cu o mână de la România și dă cu cealaltă Rusiei

Republica Moldova se vede pusă din nou în situația de a lua rapid ajutorul pe care-l oferă România, dar în același timp trebuie să...

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.

Căzile freestanding – Cum le montăm și amenajăm baia?

Cu siguranță s-a întâmplat ca atunci când pleci în concediu mare să îți fie bucuria să vezi că baia camerei tale are o cadă freestanding. În acel...
Ultima oră
Pe aceeași temă