10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiApple își lansează noile iPhone-uri

Apple își lansează noile iPhone-uri

Apple anunţă organizarea unui nou eveniment pe 13 octombrie, la care sunt aşteptate noile iPhone-uri. Evenimentul va fi transmis online din cauza epidemiei de coronavirus. 

Pe invitaţia adresată presei scrie “Hi, Speed”, sugerând că zvonurile referitoare la iPhone-uri 5G sunt adevărate, întrucât tehnologia 5G permite transmiterea mai rapidă a datelor pentru activităţi precum descărcările şi streamingul de jocuri şi filme.

Apple a prezentat la un eveniment organizat în septembrie noul Apple Watch Series 6, iPad Air şi a 8-a generaţie de iPad-uri, dar nu şi un nou model de iPhone.

Compania anunţă de obicei noile iPhone-uri în septembrie, dar avertizase anterior că noile iPhone-uri din acest an vor fi prezentate mai târziu, probabil din cauza întârzierilor de producţie legate de coronavirus.

Este aşteptat ca Apple să anunţe anul acesta patru noi modele iPhone 12, inclusiv două dispozitive iPhone 12 ”obişnuite” şi două modele iPhone 12 Pro. Modelele noi ar urma să aibă margini mai ascuţite în jurul colţurilor, asemănătoare cu noul iPad Air şi iPad Pro.

Noul design va fi similar cu iPhone 4 din 2010, potrivit analistului TF International Securities, Ming-Chi Kuo.

Dimensiunile ecranului includ un model de 5,4 inci, care poate fi numit iPhone mini, conform unor zvonuri, două cu ecrane de 6,1 inci şi un model mare cu un ecran de 6,7 inci, a spus Kuo, care a mai arătat că Apple nu va include căşti sau încărcător în cutie.

Kuo a declarat că noile telefoane iPhone 12 vor suporta reţelele 5G, deşi nu este clar dacă vor avea suport pentru cele mai rapide reţele 5G mmWave sau vor suporta doar reţelele 5G mai lente.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă