15.2 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Anunț important de la STS: Vezi ce se va întâmpla la alegerile locale!

STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale) asigură din 3 august serviciile de telecomunicații speciale și de comunicații de voce și date pentru birourile electorale de circumscripție, precum și resursele necesare pentru configurarea adreselor de poștă electronică ale acestor birouri electorale.

Totodată, au fost distribuite terminalele telefonice mobile pentru a asigura serviciile de voce destinate centrelor de suport pentru relaţia cu publicul şi cu birourile electorale ierarhic inferioare constituite pe lângă birourile electorale de circumscripţie judeţeană şi biroul electoral de circumscripţie a municipiului Bucureşti.

„În această perioadă, specialiștii STS instalează infrastructura de comunicaţii necesară funcţionării SIMPV. În acest sens, personalul STS verifică nivelul acoperirii GSM a operatorilor publici în locațiile secțiilor de votare, iar în situația în care este necesar, asigură echipamente de comunicații pentru amplificarea semnalului.”, a anunțat STS într-un comunicat de presă.

În această perioadă sunt în derulare sesiuni de examinare practică, în centre de evaluare, pentru selectarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, conform planificărilor efectuate de Autoritatea Electorală Permanentă, cu respectarea normelor de siguranță obligatorii Covid-19, a mai precizat STS.

Ultima oră
Pe aceeași temă