1.4 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalAndrew vrea să-l interogheze pe soțul și psihologul Virginiei Giuffre în cazul...

Andrew vrea să-l interogheze pe soțul și psihologul Virginiei Giuffre în cazul de abuz sexual

Documentele instanței dezvăluie că avocații Ducelui de York vor argumenta că acuzatorul „ar putea suferi de amintiri false” și au cerut să vadă note medicale.

Avocații ducelui au cerut să-i intervieveze pe soțul Virginiei Roberts Giuffre, Robert Giuffre, sub jurământ despre „presupusa traumă și abuzul din copilărie”, despre relația ei cu Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell, despre finanțele familiei lor și orice comunicare pe care a avut-o cu el despre Prințul Andrew și cauza civilă.

Ei vor să pună la îndoială afirmația doamnei Giuffre că ar fi fost amenințată cu moartea sau vătămare corporală din partea lui Epstein și Maxwell, „presupusa ei suferință emoțională severă și vătămare psihologică” și legăturile dintre o astfel de vătămare și presupusa conduită a Prințului Andrew.

Avocații ducelui au cerut, de asemenea, să vadă toate notele medicale ale doctorului Lightfoot despre doamna Giuffre, rețetele și facturile ei.

Atât domnul Giuffre, cât și Dr. Lightfoot locuiesc în Australia.

Documentele instanței dezvăluie, de asemenea, că ducele va argumenta că doamna Giuffre, care susține că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu el în anumite ocazii, în 2001, când avea 17 ani, „s-ar putea să sufere de amintiri false”.

Aceștia susțin că decizia ei de a renunța la dreptul la anonimat și de a acorda mai multe interviuri media despre experiențele ei cu Epstein a „contribuit la orice pretinsă suferință emoțională și invazie a vieții private pe care pretinde că a suferit-o”.

Ei vor folosi dovezile prezentate în recentul proces de trafic sexual al lui Maxwell despre presupusa conduită criminală a doamnei Giuffre. La proces s-a susținut că ea a ajutat la recrutarea fetelor pentru Epstein.

Ducele neagă vehement afirmațiile.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Tatăl lui Djokovic: „Tentativa de asasinat s-a încheiat. 50 de gloanțe în pieptul lui Novak”

Tatăl lui Djokovic susține că atitudinea autorităților din Australia față de fiul său Novak poate fi comparată cu o "tentativă de asasinat". "Tentativa de...

Yahoo oferă flexibilitate angajaților: Muncă remote de oriunde din Japonia și zborurile plătite

Yahoo Japan își dublează munca la distanță, spunând celor 8.000 de angajați ai săi că își pot face treaba de oriunde în țara din...

Extinderea Canalului Suez se va termina în iulie 2023

Un proiect de extindere a unor părți ale Canalului Suez este de așteptat să fie finalizat după doi ani de lucrări, în iulie 2023,...
Ultima oră
Pe aceeași temă