16.8 C
București
marți, 17 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalAlec Baldwin: „Arma era securizată înainte să o împușc pe Halyna Hutchin”

Alec Baldwin: „Arma era securizată înainte să o împușc pe Halyna Hutchin”

Arma pe care actorul Alec Baldwin a folosit-o pe platourile de filmare, ucigând o femeie, i-a fost înmânată de un regizor care i-a spus că este securizată, arată dosarele instanței, potrivit BBC.

Directorul adjunct, Dave Halls nu știa că recuzita conținea muniție adevărată și a transmis că arma a fost descărcată, strigându-se armă rece, adică neperciuloasă, spun înregistrările.

Directorul de film Halyna Hutchins a fost împușcat mortal în piept, joi, pe platourile de filmare a filmului Rust.

Regizorul Joel Souza, care stătea în spatele directorului, a fost rănit.

Bărbatul de 48 de ani a primit tratament de urgență și a fost ulterior externat.

Mai multe detalii despre ancheta poliției au fost făcute publice vineri, când un mandat de percheziție a fost depus la o instanță din Santa Fe, New Mexico.

Costumul pătat de sânge al lui Baldwin a fost luat ca drept dovadă împreună cu arma. Muniția și alte arme de recuzită au fost, de asemenea, luate de pe platou de către poliție.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:00:41

Vicepreședintele SUA Kamala Harris sosește în Emiratele Arabe Unite(EAU) unde se întâlnește cu noul lider

Vicepreședintele SUA Kamala Harris și o delegație de înalți oficiali au sosit luni la Abu Dhabi pentru a-și oferi condoleanțele după moartea conducătorului din...

Zece persoane au fost ucise în bombardamente în orașul Severodonețk din estul Ucrainei

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodonețk, în estul Ucrainei, aproape înconjurat de forţele Moscovei, a anunţat luni...

Strașnicii Zdob și Zdub, isprăviți de junta progresistă

De la ABBA, Eurovision nu a mai reușit să lanseze vreun șlagăr. Motivul? Suprapolitizarea concursului muzical. La ultima ediție, de departe, progresiștii și-au dat...
Ultima oră
Pe aceeași temă