4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăInternaționalAlec Baldwin ajunge la o înțelegere cu familia Halynei Hutchins și scapă...

Alec Baldwin ajunge la o înțelegere cu familia Halynei Hutchins și scapă de proces

Familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă pe platoul de filmare al peliculei „Rust” în 2021, și Alec Baldwin, au ajuns la o înțelegere nedezvăluită în procesul de moarte ilicită intentat împotriva actorului și a altor persoane, potrivit unei declarații publicate de avocatul actorului.

Procesul, intentat în luna februarie în Santa Fe, împotriva lui Baldwin, a companiilor de producție a filmului, a producătorilor acestuia și a altor membri cheie ai echipei, a invocat numeroase încălcări ale standardelor din industrie, notează CNN.

„Am ajuns la o înțelegere, sub rezerva aprobării instanței, pentru cazul de ucidere din culpă împotriva producătorilor filmului Rust, inclusiv Alec Baldwin și Rust Movie Productions, LLC. Ca parte a acestei înțelegeri, cazul nostru va fi respins. Filmările pentru Rust, pe care îl voi produce acum în calitate de producător executiv, vor fi reluate cu toți actorii principali inițiali, în ianuarie 2023”, a declarat Hutchins într-un comunicat.

„De-a lungul acestui proces dificil, toată lumea și-a menținut dorința specifică de a face ceea ce este mai bine pentru fiul Halynei. Suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestei situații tragice și dureroase”, a declarat avocatul lui Alec Baldwin, Luke Nikas.

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie, în timpul unor filmări

Alec Baldwin a luat viața unei femei în timp ce se afla pe platourile de filmare. Actorul a împușcat-o accidental cu o armă de recuzită. Femeia a fost transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor. De asemenea, regizorul filmului și el rănit și a primit îngrijiri medicale de urgență.

Incidentul a avut loc la Bonanza Creek Ranch, iar polițiștii investighează cazul. Victima a fost Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

FIFA a demarat o procedură disciplinară împotriva câtorva jucători din Uruguay

FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva jucătorilor din Uruguay Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Fernando Muslera și Edinson Cavani, după ce jucătorii s-au...

FIFA a demarat o procedură disciplinară împotriva câtorva jucători din Uruguay

FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva jucătorilor din Uruguay Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Fernando Muslera și Edinson Cavani, după ce jucătorii s-au...

Un incendiu s-a produs pe platforma Kronospan din Sebeş

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi pe platforma Kronospan din Sebeș, producător de plăci pe bază de lemn, ca urmare...
Ultima oră
Pe aceeași temă