20.6 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăPoliticăAdina Vălean, comisarul european pentru transporturi, prezentă la Timișoara, cu ocazia ceremoniilor...

Adina Vălean, comisarul european pentru transporturi, prezentă la Timișoara, cu ocazia ceremoniilor de deschidere ale Capitalei Culturale Europene

Adina Vălean, comisarul european pentru transporturi, va fi prezentă vineri, 17 februarie, la Timișoara, cu ocazia ceremoniilor de deschidere ale Capitalei Culturale Europene, transmite CE într-un comunicat.

Astfel, la orele 16.45, la Palatul Culturii, doamna comisar va ține un discurs, alături de alte oficialități locale și naționale. 

La orele 20.00, pe scena din Piața Unirii, Adina Vălean va prezenta timișorenilor premiul Melina Mercouri. Acest premiu, acordat de Comisia Europeană, e o recunoaștere a excelenței programului cultural conceput de echipa Capitalei Culturale Europene de la Timișoara. Premiul are o valoare de 1,5 milioane de euro. 

În cursul dimineții, Adina Vălean, comisarul european pentru transporturi, va vizita proiecte locale de infrastructură și va avea întâlniri cu autoritățile județene. 

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă