25.4 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Accident terifiant: o ambulanță și o camionetă s-au izbit frontal. Un om a murit carbonizat

Un accident mortal de circulație s-a produs în jurulcu puțin înaintea orei 7.00, în condițiile unui drum uscat și vizibilitate foarte bună. O ambulanță și o auto-camionetă s-au izbit frontal pe sectorul de drum dintre localitățile Ciupercerni și Livada.

În urma impactului deosebit de violent, cabina auto-camionetei a fost cuprinsă de flăcări iar o persoană aflată în interior nu a mai reușit să iasă și a murit carbonizată.

În autospeciala Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare se aflau trei persoane. În urma accidentului două persoane și-au pierdut viața iar alte șase au ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

„Azi, la ora 06.49, pe DN 19, în localitatea Ciuperceni, județul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate o autospecială a ambulanței, o autoutilitară și un autoturism. În urma evenimentului a decedat o persoană, o altă persoana este în stop cardiorespirator, iar șase persoane au fost transportate la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații medicale. În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”, a transmis IPJ Satu Mare imediat după producerea accidentului rutier.

Ultima oră
Pe aceeași temă