11.6 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Accident între două camioane pe DN 73, în comuna Stâlpeni

Potrivit sursei citate, traficul în zonă este blocat, iar persoana a fost extrasă de pompieri şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu dureri la umăr şi abdomen.

„Primul ajuns la faţa locului a fost un poliţist al Serviciului Rutier Argeş aflat în timpul liber. Acesta a anunţat evenimentul şi a furnizat primele date despre starea conducătorilor auto. A menţinut conştient conducătorul auto încarcerat şi a luat măsuri de fluidizare a traficului până la sosirea primelor echipaje. Din informaţiile deţinute până în prezent, un bărbat de 51 de ani, din comuna Valea Danului, care se deplasa cu un TIR încărcat cu piatra pe DN 73 din direcţia Câmpulung către Piteşti, nu ar fi păstrat o distanţă suficientă în mers şi a intrat în coliziune cu un alt autocamion, care circula în faţa sa, în acelaşi sens, condus de un bărbat de 73 de ani, din comuna Ratesti. În urma accidentului, primul conducător auto a fost rănit”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Cele două camioane sunt încărcate cu piatră de calcar şi nu sunt scurgeri de combustibil, a informat şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Ultima oră
Pe aceeași temă