13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident grav soldat cu decesul unui copil de un an

Accident grav soldat cu decesul unui copil de un an

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii între două autoturisme conduse de doi tineri, de 21 şi 26 de ani, ambii din comuna Borăneşti.

“În urma impactului a rezultat decesul unei minore de 1 an, vătămarea corporală a celor doi şoferi, precum şi a două femei, de 21 şi 34 de ani, din comuna Borăneşti. Conducătorii auto nu au putut fi testaţi la faţa locului din cauza leziunilor suferite, fiindu-le prelevate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Ialomiţa.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

La locul accidentului a intervenit Detaşamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, în sprijin sosind şi trei echipaje SAJ Ialomiţa.

“La faţa locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate, semiconştiente. O victimă, minor, a intrat în stop cardio-respirator şi a fost transportată de urgenţă la spital. După monitorizare şi acordarea măsurilor de prim ajutor şi celelalte patru victime, care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale. La faţa locului, pompierii au mai acţionat şi pentru asigurarea măsurilor PSI”, a mai informat ISU Ialomiţa. 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă