21.2 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSocial60 de pasageri au fost evacuați fără victime dintr-un tren din județul...

60 de pasageri au fost evacuați fără victime dintr-un tren din județul Argeș din cauza unui incendiu

60 de pasageri au fost evacuați, marți, dintr-un tren aflat între gările Pitești și Pârvu, din județul Argeș, din cauza unui incendiu care a izbucnit în zona motorului.

Pompierii argeșeni au fost sesizați de izbucnirea unui incendiu în zona motorului unui tren de personal, aflat între gările Pitești și Pârvu.

Pompierii au stabilit că este vorba de fumegație din zona compartimentului motor, unde au ars elemente combustibile, potrivit jurnalul.ro.

60 de pasageri au fost evacuați dintr-un tren din județul Argeș, nefiind victime sau persoane care să necesite primul ajutor

Nu au fost victime sau persoane care să necesite primul ajutor, spun pompierii.

Trenul a putut continua deplasarea către Gara Pârvu cu aproximativ 60 de persoane la bord, acestea fiind preluate de către un alt tren pentru a ajunge la destinațiile inițiale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurgerea lichidelor combustibile pe suprafețele elementelor fierbinți din zona motorului.

Grav accident în județul Vaslui. O mașină a fost lovită de un tren

O maşină a fost lovită, duminică, de un tren, la Roşieşti, în judeţul Vaslui. Accidentul s-a soldat cu două victime, o femeie şi un copil de 7 ani.

Din primele informaţii, în accident au fost implicate un autoturism şi o garnitură de tren. ISU Vaslui a transmis că sunt două victime, o femeie în vârstă de 38 ani şi un copil în vârstă de 7 ani.

Victimele au primit primul ajutor în ambulanţa SMURD, iar în acest moment sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

„Ambele victime au suferit politraumatisme, dar se află în stare de conştienţă şi sunt cooperante”, a transmis sursa citată.

ISU Vaslui a precizat că la fața locului au intervenit o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip C1 (TIM), o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor şi acordarea primului ajutor.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies