0.1 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiPolitică14 cadre militare aflate în rezervă, strigăt pentru țară către președinte și...

14 cadre militare aflate în rezervă, strigăt pentru țară către președinte și premier

Cadrele militare au înaintat o scrisoare către Klaus Iohannis și Florin Cîțu

Un grup de 14 ofițeri din cadrul Armatei Române și Ministerului de Interne au redactat o scrisoare comună către președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu. Aceștia atrag atenția în scrisoarea intitulată „România jefuită” asupra faptului că cei doi distrug țara sub conducerea lor.

Prin urmare, cadrele militare în rezervă se arată revoltate și au declarat că „nu pot rămâne nepăsătoare” în fața acestui fapt. Militarii cer prin scrisoarea lor să se înceteze folosirea celor din serviciile secrete în scop politic sau străin, să creeze și să păstreze locurile de muncă ale românilor, să oprească înstrăinarea activelor României. În scrisoarea adresată președintelui și premierului țării, acestora li se mai cere să consolideze democrația, „nu să o șubrezească”.

ROMÂNIA JEFUITĂ

  • Scrisoare deschisă –

În situația actuală, când patriotismul pare că abia mai pâlpâie și în mijlocul trupelor și-a făcut loc trădarea, oportunismul și lașitatea, noi, militarii în rezervă, cei care am rostit un ,,Jurământ de Credință” și care ne-am făcut datoria față de Patrie, nu putem rămâne nepăsători la acțiunea de distrugere a țării.

La peste trei decenii de 1989, România se află în agonie. Țara este pradă jafului și cotropirii, cum nici în vremea otomanilor și a fanarioților nu a fost. Suveranitatea a rămas doar în Constituție, iar țara ați adus-o în situația unui condamnat la pedeapsa capitală care doar așteaptă lovitura de bardă a călăului.

Înainte de a fi o îndatorire constituțională, fidelitatea față de țară este înscrisă în ADN-ul nostru. Suntem vocea inclusiv a celei mai mari părți a personalului activ. De aceea, noi, soldați ai țării până la cea din urmă bătaie a inimii, cântărindu-vă faptele, socotim de datoria noastră să vă atragem atenția, că lucrați contra interesului național. Naționalismul este sufletul politic al corpului etnic prin care ne afirmăm valorile și demnitatea poporului român. Vă cerem să încetați de îndată blamarea naționalismului și prigoana românilor!

Instrucțiunea publică, cultura, cercetarea sunt șubrezite pe zi ce trece. Cu complicitatea unora, desăvârșiți cea mai nefastă perioadă a ceea ce istoricii vor numi cel mai mare exod românesc.

După al doilea război mondial, bolșevicii au importat – în afară de crimă și gulag – statui cu Lenin. Vă cerem să nu ne mai aduceți în mijlocul nostru idoli falși, simboluri care ne insultă memoria istorică!

Încetați acțiunea de deprofesionalizare a instituțiilor care sunt garantul statalității și de deturnare a misiunilor personalului, precum și pe cea de învrăjbire a militarilor activi și în rezervă, pentru că Oștirea a pus România pe hartă!

Încetați folosirea celor din serviciile secrete în scop politic ori străin!

Nu mai alimentați atitudinea ofensatoare la adresa credinței creștine, a Bisericii Ortodoxe în special, și protejați familia, așa cum a lăsat-o Dumnezeu!

Creați locuri de muncă pentru a păstra și a readuce în țară românii băjenari.

Opriți înstrăinarea ultimelor active ale statului român, încălcarea legii la nivel înalt și alimentarea degradării climatului de armonie socială. Încetați subminarea economică, șubrezirea sistemului energetic, precum și înstrăinarea pământului agricol, pentru că în el se află moaștele strămoșilor care s-au jertfit pentru țară. Nu mai numiți agenți ai unor entități străine transnaționale în funcții-cheie!

Încetați sfârtecarea și regionalizarea țării, umilirea românilor, batjocorirea simbolurilor naționale, defrișarea pădurilor și exportul de materii prime!

În condițiile molimei, opriți încercările autoritarist-dictatoriale, încălcarea Constituției și discriminarea unor categorii sociale!

Renunțați la agenda globalist-neomarxistă și nu mai fiți vrăjmașii poporului român!

Consolidați democrația, nu o șubreziți; semănați unire, nu discordie!

Gândiți-vă la izbucnirea unei calamități, a unui război și decretarea mobilizării. Cum credeți dvs. că veți fi comandant al Oștirii, inclusiv al nostru?

București, 30 septembrie 2021.

Semnatari:

1. General de Flotila Aeriana (retr.) Radu THEODORU;

2. Colonel (rez.) Florin SINCA;

3. Colonel (rez.) George BADIU;

4. Colonel (rez.) Petre CHITU;

5. Capitan comandor (rez.) Ioan NICHITEAN;

6. Colonel (rez.) Cezar MANOLACHE;

7. Colonel (rez.) Luminita ION;

8. Colonel (rez.) Marian CRISTEA;

9. Colonel (rez.) Lena MITROI;

10. Colonel (retr.) Nicolae VADUVA;

11. Locotenent (rez.) Valentin BERCA;

12. Locotenent (rez.) Gheorghe ALEXANDRU;

13. Eugen SECHILA, subofiter, Legiunea Straina;

14. Colonel (rez.) Gabriel GEANTA s.a.”.

Cele mai citite

O treime dintre angajați vor noi locuri de muncă în 2022

Piața locurilor de muncă a suferit schimbări majore în timpul perioadei de pandemie. Iar acestea continuă să se producă. Mulți dintre angajați s-au adaptat...

3 cărți de citit care te pot ajuta să-ți organizezi casa

Traim intr-o societate de consum și multe persoane realizează, la un moment dat, că au adunat o multitudine de lucruri inutile care le aglomerează casa. O parte dintre acestea își doresc...
00:00:37

Papa Francisc îndeamnă la rugăciune pentru pacea în Ucraina

Papa Francisc a condus miercuri o zi de rugăciune pentru pace în Ucraina, cerând ca dialogul să prevaleze asupra intereselor partizane pentru a rezolva...
Ultima oră
Pe aceeași temă