30.7 C
Bucharest
Friday, 22 September 2023
HomePolitică1000 de persoane au fost în centrul orașului Craiova la un protest...

1000 de persoane au fost în centrul orașului Craiova la un protest organizat de AUR

Circa 1000 de persoane au participat, sâmbătă, în centrul municipiului Craiova, la un protest organizat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) împotriva facturilor mari la energie în cadrul căruia deputatul George Simion a solicitat demiterea ministrului Energiei, Virgil Popescu.

În context, George Simion, copreşedinte al AUR, a afirmat că îi dă un “ultimatum” de zece zile premierului Nicolae Ciucă pentru a-l demite pe Virgil Popescu, iar în caz contrar, 100.000 de oameni ar putea ieşi în stradă pe 27 februarie.

“Azi, aici, la Craiova, în inima partidului roşu, vreau să transmit un mesaj: (…) locul lui Virgil Popescu este la puşcărie, pentru că şi-a bătut joc de români! Trei guverne l-au ţinut pe acest Virgil Popescu”, a spus Simion, conform agerpres.ro.

În discursul său, el a arătat că la viitoarele alegeri lumea va avea de ales “între aşa-zişii extremişti şi hoţi”.


1000 persoane din Craiova au mers la un protest organizat de AUR împotriva facturilor mari la energie


“Mişcarea noastră de eliberare naţională trebuie să meargă până la capăt. Forţa noastră sunteţi voi, cei mulţi care nu acceptaţi propaganda media şi vă numesc ăştia în fel şi chip. Săptămâna trecută au făcut un sondaj şi au spus că 60% dintre votanţii AUR nu au studii superioare. Păi, 60% dintre români n-au studii superioare. Care e problema? Chiar toţi în ţara asta trebuie să aibă studii superioare? Bun, 60% nu au, 40% au. Care e problema voastră? Că reprezentăm toţi românii, că avem în rândurile AUR şi intelectuali, cum este Sorin Lavric? Dacă îi luăm alături de noi şi pe muncitori şi pe şoferii de TIR, care cu sutele de mii slujesc pe alţii, din păcate, peste hotare ca să trimită bani la familiile lor, că îi avem şi pe ţărani de partea noastră… (…) La viitoarele alegeri lumea va avea de ales între aşa-zişii extremişti şi hoţi, că v-a adunat Iohannis pe toţi acolo, împreună pas cu pas, ca să îşi salveze scaunul de frica aşa-zişilor extremiştii care sunt poporul român, care s-a săturat să fie minţit”, a mai spus copreşedintele AUR George Simion.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Fetiță de 11 luni, moartă din cauza unui medicament dat de mama sa care nu știe să scrie și să citească

Femeia din județul Alba a fost condamnată la doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.Sentința Judecătoriei Sebeș...

Viceprimarul USR al Capitalei, Horia Tomescu, a demisionat din funcție

Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, şi-a dat demisia din funcţie. Conform USR Bucureşti, decizia acestuia survine din motive personale. „A fost o onoare să reprezint partidul...

Comisia Europeană nu dă 3 miliarde de euro României dacă nu respectă condițiile

 Legea pensiilor speciale încă se lasă așteptată. Comisia Europeană a impus mai multe condiții pentru a accepta reforma pensiilor speciale pregătită de Guvernul...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies