Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zeci de migranți plecați din România, găsiți în Austria înghesuiți într-un camion frigorific

Zeci de migranți care au plătit sume de ordinul miilor de euro pentru a ajunge clandestin în țările din vestul Europei au fost depistați de polițiști pe o autostradă din Austria.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 17.09.2020 - 12:32

Migranții, printre care și copii, fuseseră îmbarcați într-un comion frigorific pe teritoriul României, condus de un șofer din Turcia stabilit în țara noastră. La deschiderea ușilor de acces o parte dintre aceștia au reușit să fugă pe un câmp de lângă autostradă.

Polițiștii din Austria au precizat că este vorba de 38 persoane din Siria, Irak și Turcia, inclusiv șase copii, care doreau să ajungă în Germania tranzitând Ungaria și Austria, potrivit europost.eu.

Ei ar fi achitat mii de dolari, echivalentul unor sume cuprinse între 6.000 și 8.000 euro, pentru a fi ajutați să ajungă în țările din vestul Europei. Șoferul turc de 51 ani a fost arestat de autoritățile din Austria.

Comentarii