VIDEO. Explozie în Otopeni. Două bancomate au fost aruncate în aer

O explozie teribilă i-a trezit pe locatarii unui bloc din Otopeni la parterul căruia se află două bancomate. Unul dintre acesta dispăruse la momentul intervenției Poliției.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 08.09.2020 - 09:21

Explozie în Otopeni în această dimineață, în jurul orei 5.00. Aceasta s-a produs la parterul unui bloc, într-o locație unde se aflau două bancomate. Polițiștii chemați de locatarii speriați de zgomotul deflagrației au descoperit că unul dintre cele două bancomate dispăruse și au realizat că nu este vorba de un accident ci de un jaf.

„La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 05:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că la parterul unui bloc din oraşul Otopeni a avut loc o distrugere. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni împreună cu efective de pompieri şi specialişti din cadrul IGPR, precum şi conducerea IPJ ILfov, pentru efectuarea de activităţi specifice. Au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului şi conservarea locului faptei.”, au transmis polițiștii.

În acest moment criminaliștii fac cercetări la fața locului pentru a găsi indicii privind autorii spectaculoasei sustrageri a bancomatului. Polițiștii caută imagini ale zonei pentru a încerca să-i identifice pe cei care au provocat explozia din Otopeni.

Comentarii