Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Victor Alistar

Victor Alistar, membru CSM, îl acuză pe procurorul general că nu a reacționat în scandalul DNA

Victor Alistar, reprezentantul Societăţii Civile în CSM (propus de PSD), a criticat luni, la Antena 3, lipsa de reacție a procurorului general al României, Augustin Lazăr, în scandalul care afectează DNA.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

19.02.2018 - 09:41

Victor Alistar subliniază că procurorul general Lazăr „nu a scos nicio vorbă despre faptul că intenționează să facă o investigație serioasă”.

„Alte reacții care mi s-au părut complet nepotrivite au fost reacția Ministerului Public, care nu a scos nicio vorbă despre faptul că intenționează să facă o investigație serioasă, având în vedere că în modificarea codurilor s-a introdus și niște ipoteze de fapte cu privire la înfăptuirea justiției. Iar o altă reacție a fost din partea procurorului șef de la DNA Ploiești, care a admis în conferință de presă (...) că ceea ce a trimis la instanță și a obținut prin hotărâre este neconform cu realitatea, care realitate era alta. Deci, a admis că a dezinformat instanța cu scopul de a obține o hotărâre judiciară. Ori asta este în afara oricărui dubiu. Nu avem nevoie de expertiză pentru a vedea dacă este lucrată bandă, pentru că domnia sa a făcut-o în conferință de presă publică, transmisă în direct cu foarte mulți jurnaliști”, a spus Victor Alistar.

 
În schimb, Victor salută declarația șefei CSM, Simona Marcu, precum și reacția Inspecției Judiciare, care s-a autosesizat.

Potrivit lui Alistar, Simona Marcu „a solicitat ca autoritățile judiciare să facă demersuri rapide de clarificare, de identificare a elementelor care s-au prezentat".

Comentarii