Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un site de știri care prezenta protestele din Belarus a fost suspendat de autorități

Site-ul independent de ştiri tut.by a fost suspendat, timp de trei luni, de autoritățile din Belarus.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

30.09.2020 - 01:04

Site-ul de știri tut.by va fi "suspendat" de la 1 octombrie până la 30 decembrie, a anunţat, într-un comunicat, Ministerul Informaţiei din Belarus.

Pe de altă parte, Ministerul Informației a inițiat chiar procedura de închidere a acestui site, pe motiv că structuri ale guvernului de la Minsk au semnalat difuzarea "unor informaţii a căror diseminare este interzisă".

Reprezentanți ai tut.by au anunțat că acesta va continua să funcționeze însă nu ca un site media, ci ca un site de internet obișnuit.

Comentarii