Un ieșean a sunat la un post TV și a anunțat că și-a ucis mama

Un bărbat din Iaşi a sunat joi la un post de televiziune - Nașul TV - pentru a anunţa în direct că şi-a ucis mama, unul dintre producătorii postului fiind cel care a sunat la serviciul 112.

Share

Romania libera 0 comentarii

01.04.2021 - 17:58

Medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, a informat că la faţa locului au fost trimise echipaje medicale şi de poliţişti.

„Un bărbat a sunat la Naşul TV şi a spus că şi-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea tv şi am trimis acolo echipaje şi poliţia. Un nou mod de anunţ al situaţiilor de urgenţă! S-a găsit victima, mama, în vârstă de 69 de ani, decedată. Prezenta o plagă în regiunea cervicală anterioară. Echipajul de la Terapie Intensivă Mobilă a constatat decesul", a informat Diana Cimpoeşu.

Informaţia a fost confirmată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi Mihaela Apostol. Aceasta a spus că la faţa locului s-a deplasat un procuror pentru a ancheta cazul.

Se pare că bărbatul din cartierul „Frumoasa” are 39 de ani şi şi-a ucis mama în ziua ei de naştere. Se pare că bărbatul era cunoscut cu probleme psihice. 

 

Comentarii