Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un deținut evadat a fost prins din nou. Va primi ani de închisoare în plus

Un pușcăriaș care a evadat sâmbătă, de la punctul de lucru al Penitenciarului Satu Mare a fost depistat duminică, 28 iunie, în apropiere de orașul Satu Mare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

28.06.2020 - 20:59

"Astăzi, 28 iunie, deţinutul Varga Marius a fost capturat în jurul orei 17:30, în zona localităţilor Mădăraş - Gelu, judeţul Satu Mare, de către o echipă mixtă formată din poliţişti de penitenciare, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti din cadrul Poliţiei Locale. Menţionăm că deţinutul a părăsit punctul de lucru - Gospodăria Agrozootehnică a Penitenciarului Satu Mare, ieri (sâmbătă-n.r.) 27 iunie, în jurul orei 11:30. În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă", a anunțat, duminică, Penitenciarul Satu Mare.

Pentru infracțiunea de evadare, deținutul va fi cercetat penal şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la trei ani.

Comentarii