23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăA fost găsit ucigașul tinerei de 17 ani din Prahova

A fost găsit ucigașul tinerei de 17 ani din Prahova

Zeci de polițiști, jandarmi și voluntari l-au căutat pe tânărul bănuit că este autorul crimei din Șotrile, unde o tânără în vârstă de 17 ani a fost găsită cu gâtul tăiat, în casa iubitului ei.

Polițiștii l-au dat pe tânăr în consemn la frontieră, poza și semnalmentele lui au fost trimise la toate secțiile de poliție din Prahova, iar cetățenii erau rugați să sune la 112 dacă au informații despre el.

”Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, a transmis, duminică, IPJ Prahova.

Poliţiştii fac apel la sprijinul populaţiei.

”Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, au mai transmis poliţiştii.

Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă.

Poliţiştii au găsit la adresa indicată cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că tânăra a fost lovită cu un topor, leziunile fiind incompatibile cu viaţa.

În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova şi se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii, în vederea depistării persoanei bănuite.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Dezvăluiri din viața artistei Anna Lesko. După cinci ani de singurătate, cântăreața rupe tăcerea

Anna Lesko s-a "dezbrăcat" de cuvinte la podcastul "Fain și Simplu" moderat de Mihai Morar. Artista a vorbit despre viața ei personală, regrete și...
Ultima oră
Pe aceeași temă